miercuri, 28 decembrie 2011

CandyClear 5


Este timpul sa elimini candida din organism! Este timpul sa iti intaresti organismul! Dupa parerea medicilor de specialitate, candida reprezinta cauza principala a dezvoltarii cancerului. In momentul in care organismul este infectat cu candida, el devine suprasolicitat din cauza luptei impotriva infectiei. Candida elimina in organism o toxina: etinol si provoaca o oboseala excesiva. Este daunatoare organismului deoarece distruge rapid enzimele de care are nevoie o celula pentru a-si crea energia si cauzeaza eliberarea de radicali liberi ce dauneaza ADN-ului.


CandyClear5 este tratamentul numarul 1 in SUA in lupta impotriva candidozei. Compozitia produsului are rolul de a absoarbe toxinele si de a reduce efectele provenite din distrugerea candidozei. Este format din 12 ingrediente care au rolul de a intari sistemul imunitar. Principalele componente care alcatuiesc produsul au efecte anti-inflamatorii. Cele mai importante sunt: micro-zeolit, xilinol – un indulcitor ce nu harneste candida, din contra o distruge - vitamina C, scortisoara organica, concentrat de broccoli, concentrat de pastarnac. Au efect extraordinar pentru a elimina candida din organism. Combinatia ingredientelor ne demonstreaza cat de eficient poate fi pentru a inlatura orice urma de candida din organism.

Un flacon ajunge pentru o perioada de o  luna de zile, in cazul in care administrati 3 masuri pe zi. In primele zile se incepe gradual, cate o cupa, pana se ajunge la 3 cupe pe zi.

Insanatosirea organismului incepe cu CandyClear5.
CandyClear 5 are efect extraordinar de bun si pentru eliminarea parazitilor din organism. Este tratamentul complex pentru candidoza, eliminare paraziti, echilibrare pH si eliminare metale grele. Vanzarea de CandyClear5 este efectuata de echipa Ekilibrium, iar pretul este de 290 de lei/cutie pe 680 de grame de pulbere.


Compozitie CandyClear5: zeolit, xilinol, vitamina C, scortisoara organica, concentrat de pastarnac, concentrat de broccoli.
Candyclear5 reprezinta cel mai eficient tratament pentru detoxifierea completa a organismului.

CandyClear5 este eficient pentru: detoxifierea organismului, îmbunatatirea tranzitul intestinal lent, întarirea sistemul imunitar, eliminare de metale grele din organism, regleaza functiile ficatului, protejeaza inima, antioxidant, antitumoral, antifungic.

Contraindicatii CandyClear5: ocluzie intestinala, interventii chirurgicale recente pe intestin, colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, apendicita acuta, mastopatii chistice sau nodulare, diverticulita, sarcina, alaptare, persoane alergice la una dintre componentele produsului, copii sub 12 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu