marți, 27 decembrie 2011

Zeolit Lichid imbogatit cu DHQ



Folositi Zeolit lichid imbogatit cu DHQ pentru a omori celulele canceroase fara a dauna organismului. În momentul în care sunteti supusi chimioterapiei sau radiatiilor în procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt aceste terapii pot omorî un individ mai repede decat cancerul în sine.
Zeolite lichid imbogatit cu DHQ este un mineral vulcanic aflat in suspensie, unic, imbogatit cu dihidroquercetin - foarte eficient în combaterea celulelor canceroase. Zeolite lichid imbogatit cu DHQ ajuta organismul la detoxifiere si îmbunatateste alcalinitatea organismului si o data intrat în interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Exista o rata a curabilitatii de 78% pentru cei în stadiile 4 ale bolii canceroase, si o rata de 89% de supravietuire.

Cum functioneaza zeolite ?
Zeolitul este un mineral vulcanic încarcat negativ ce atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) si le mentine în structura sa în forma de cusca. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolite ce devin pozitive, atrag celulele infectate. Odata intrat în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolit-ului distruge nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrane cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolite atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ elimina amoniacul din organism. Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta într-un organism sanatos. O persoana sanatoasa poate elimina cu greu urmele de amoniac din sange dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul în urina. Beneficiul cel mai important al consumarii zeolitului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce presiunea asupra ficatului sau rinichilor. Amoniacul ce ramane neprocesat din cauza unui ficat suprasolicitat, poate intra în circuitul sangelui, ajungand astfel la sistemul nervos central. Suplimentul recomandat de Echipa Zeolite.ro este Zeolite lichid imbogatit cu DHQ la 30 de mL, ce s-a dovedit a fi un produs foarte eficient.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este în topul produselor detoxifiante datorita:
1. frecventelor energetice care maresc abilitatea de chelatare
2. frecvente vibrationale ce trimit semnale celulelor canceroase si le influenteaza sa accepte zeolitul în interior acestora.
3. frecvente specifice care distrug celulele canceroase.
DHQ (dihidroquercetin) a fost adaugat in Zeolitul lichid si astfel cresandu-i puterea de vindecare extraordinar de mult. Zeolite lichid a crescut de la un nivel energetic de 400 (spre deosebire de celelalte suplimente naturiste cu rol in detoxifiere ce au un nivel energetic de 50-60) pâna la 5000 datorita efectului antioxidant al dihidroquercetinului. DHQ este unul dintre cei mai puternici antioxidanti din natura, si principalul antioxidant solubil al grasimilor din organism. Cele mai multe daune din organism au loc datorita grasimilor, cum e colesterolul, si în membranele grase ale celulelor – exact acolo unde DHQ protejeaza organismul. Cercetarile stiintifice de specialitate au demonstrat ca DHQ poate fi folosit pentru a reduce metastazele. Abilitatea dihidroquercetinului este de a creste puterea vindecatoare a zeolite-ului de 6 ori mai mult si poarta zeolitul mult mai eficient prin organism.
Echipa Zeolite.ro ofera spre vanzare Zeolite lichid imbogatit cu DHQ în sticlute de 30 de mL. Folosind doar Zeolite lichid imbogatit cu DHQ, cu sau fara alte suplimente, administrati 3 sticlute pe luna pentru stadiile incipiente ale cancerului, iar pentru stadiile mai avansate, folositi 4 sticlute. Daca folositi Zeolite lichid imbogatit cu DHQ impreuna cu alte produse naturiste, atunci puteti administra mai putine sticle: 2 pentru stadiile incipiente de cancer, 3 pentru nivelul 4 de cancer.
Efectele dezintoxicarii sau a distrugerii celulelor sunt destul de puternice si se manifesta prin oboseala, dureri de cap, epuizare cateva zile si asta înseamna ca Zeolite lichid imbogatit cu DHQ actioneaza asa cum trebuie. De asemenea puteti lua în considerare si folosirea pudrei Zeolite, importanta in aportul de zeolite în organism, în special pentru celulele canceroase din colon.
Zeolite lichid imbogatit cu DHQ lupta si în alte moduri împotriva cancerului.
Zeolitul indeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai întâi este atras de plumb(Pb), mercur(Hg), arsenic(As) etc. Apoi distruge pesticidele, erbicidele, plasticurile si asa mai departe.
Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara de tip cusca, detoxifica organismul fara însa a supraîncarca propriul sistem de detoxifiere.
Zeolitul lichid poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rand sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.
În mod clar Zeolite lichid imbogatit cu DHQ este un produs remarcabil în lupta împotriva cancerului, este non-toxic, foarte bun dezintoxifiant, îmbunatateste nivelul pH-ului, si frecventele vibrationale din el, maresc eficienta distrugerii celulelor canceroase. Daca farmaciile ar detine medicamente cel putin la fel de puternice si de eficiente, atunci fiecare doctor le-ar prescrie. Nu exista niciun motiv de a nu folosi Zeolite lichid imbogatit cu DHQ.
Zeolite lichid imbogatit cu DHQ este folosit cu success alaturi de chimioterapie si radioterapie desi administrarea trebuie oprita cu 3 zile înainte de a sustine sedinta de chimioterapie, în cazul în care aceasta foloseste metale grele precum platina(Pt) sau litiu(Li)- Cisplatin, Carboplatin, si 3 zile dupa, tocmai pentru a nu scoate aceste metale din organism.
Zeolite lichid imbogatit cu DHQ trebuie administrat in cantitati mari pentru a face o diferenta, si daca il folositi doar Zeolite lichid imbogatit cu DHQ, atunci administrati 3 sticle pe luna sau 2 daca este folosit simultan cu alte produse.
Daca folositi Zeolite impreuna cu CANcore-1, atunci administrati la celputin 30 de minute distanta, pentru ca zeolitul sa nu captureze mineralele din acesta.
O sticluta de 30 mL de Zeolit lichid cuprinde aproximativ 600 de picaturi ( doza de 20 de picaturi pe zi timp de 30 de zile). Este bine de impartit doza in cat mai multe repetari folosind de 3, 4 sau 5 ori pe zi. Indiferend de cate sticle folosesti pe luna, doza de inceput este de 5-10 picaturi pe zi.
Daca folositi 1 sticla pe luna administrati o doza zilnica de 7 picaturi de 3 ori pe zi.
Daca folositi 2 sticle pe luna administrati o doza zilnica 14  picaturi de 3 ori pe zi.
Daca folositi 3 sticle pe luna administrati o doza zilnica 20  picaturi de 3 ori pe zi.
Daca folositi 4 sticle pe luna administrati o doza zilnica 20  picaturi de 4 ori pe zi.
Daca folositi 6 sticle pe luna administrati o doza zilnica 30  picaturi de 4 ori pe zi.
Daca folositi 9 sticle pe luna administrati o doza zilnica 30  picaturi de 6 ori pe zi.
Zeolit imbogatit cu DHQ se poate aplica direct sub limba si tinut aproimativ 1 minut inainte de a inghiti. Beti cateva guri de apa.
A se administra pe stomacul gol, cu cel putin 45 de minute inainte de masa si cel putin 2 ore dupa masa. OxyDHQ poate fi administrat imediat dupa zeolite insa nu inainte sau impreuna cu acesta.

Daca se administreaza bolnavului Cisplatin, Carboplatin sau Oxaplatin, nu folositi Zeolite cu cel putin 3 zile inainte de inceperea tratamentului sau 3 zile dupa tratament, deoarece Zeolitul elimina metalele grele din organism, facand tratamentul inutil. Poate fi folosit impreuna cu orice alt tip de chimioterapie, fara incetare.
IMPORTANT:
Daca folositi Zeolitul pentru copiii autisti sau adulti autisti, dozajul sugerat este:
Atentie, produsul trebuie folosit gradual!
bebelus  -- 1 picatura/zi pana la 3 picaturi/zi
copil de 9 kg -- 2 picaturi/zi pana la 4 picaturi/zi
copil de 18 kg -- 3 picaturi/zi pana la 12 picaturi/zi
copil de 27 kg -- 3 picaturi/zi pana la 15 picaturi/zi
45 kg -- 3 picaturi/zi pana la 25 picaturi/zi
70 kg -- 3 picaturi/zi pana la 30 picaturi/zi -- necesar 1 si 1/2 sticlute / luna




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu