marți, 27 decembrie 2011

Ce este Zeolitul Protect Pulbere? 
 
In lume sunt cunoscute cateva de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, folosite in terapie pana acum: zeolit pudra sau pulbere, microzeolit, zeolit capsule si nu in ultimul rand zeolit lichid. Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

Indicatii terapeutice: Zeolitul Protect Pulbere este un bun adjuvant in: detoxifierea organismului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, infectii virale si bacteriene. Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor,  pudra de zeolit este recomandata  persoanelor care sufera de cancer. Pulberea de zeolit are un rol foarte important  in combaterea stresului oxidativ. Radicalii liberi, care sunt in cea mai mare masura responsabili pentru stresul oxidativ si cauza a peste 200 de maladii, se formeaza in cantitati mai mari   din   cauza   influentei   mediului   (poluarea   aerului,   metale   grele,   pesticide),   radiatiilor   ultraviolete, alimentatiei cu un continut ridicat de grasimi, tutunului si  alcoolului,  sau din  cauza  unei  activitati  fizice deficitare. Este bine de stiut ca alimentatia este un factor de mediu care influenteaza în mare masura starea de sanatate. Compusii chimici rezultati în urma metabolismului pot epuiza capacitatea organismului de adaptare, iar la nivel celular pot aparea dezechilibre care se manifesta în plan fizic ireversibil.
Tot mai multe teorii afirma faptul ca procesele de îmbatrînire sunt provocate de toxine, în mod special de radicalii liberi. Acestea sunt molecule înalt reactive cu un electron liber pe ultimul strat, ceea ce îi transforma în substante foarte instabile si periculoase din punct de vedere biochimic. Si aceasta datorita distrugerilor provocate la nivel de celula si tesuturi.

Zeolitul PROTECT PuLbERE REprezinta cel mai simplu mod de deToxifiere 
Pentru eliminarea blocajelor energetice si obtinerea starii de sanatate, este esential sa eliminam sursele de radicali liberi si/sau toxinele rezultate in urma metabolismului. Una din metode consta in eliminarea grasimilor si proteinelor de origine animala din alimentatie, adica postul. Este recomandat ca acesta sa inceapa gradual, posturi de o zi, trei zile, 7 zile pina la 42 de zile. Revenirea la alimentatia obisnuita se va face tot gradual, intr-o perioada egala cu durata postului.
Antioxidantii, un remediu pentru dezintoxicare si detoxifiere
A doua metoda de eliminare a radicalilor liberi este cu ajutorul antioxidantilor naturali proveniti din vitamine (A, C, E si coenzima Q10) si suplimentele alimentare care contin minerale naturale obtinute din roca vulcanica - zeolit. Zeolitul, (piatra care fierbe), are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi) si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare. Mineralul are actiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.
Pulberea de zeolit reduce stresul oxidativ
Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii precum:
Afectiuni gastro-intestinale: Zeolitul Protect Pulbere realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
Afectiuni ale aparatului cardiovascular: Zeolitul Protect Pulbere normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.
Afectiuni ale sistemului nervos central: Zeolitul Protect Pulbere elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.
Afectiuni hepatice si renale: Zeolitul Protect Pulbere favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.
Afectiuni tumorale: Zeolitul Protect Pulbere in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.
In cazul persoanelor sanatoase, Zeolitul Protect Pulbere este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.
Zeolitul Protect Pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse. Zeolitul Protect Pulbere este un antiviral , detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. 

Prezentare: ZEOLIT PROTECT PULBERE , flacon 200 grame.

PRET : 110 lei

În momentul în care sunteti supusi chimioterapiei sau radiatiilor în procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt acestea pot omorî un individ mai repede decat cancerul în sine. Acest studiu se axeaza pe suplimentele naturale care distrug celulele canceroase dar nu afecteaza organismul. Zeolitul este un mineral vulcanic, unic, foarte eficient în combaterea celulelor canceroase. Acesta exista pe piata în trei forme: lichid, pudra/pulbere sau capsule. Zeolit Protect Pulbere ajuta organismul la detoxifiere si îmbunatateste alcalinitatea organismului si odata intrat în interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Exista o rata a curabilitatii de 78% pentru cei în stadii terminale ale cancerului, si o rata de 89% de supravietuire.
Zeolitul protect pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse. Zeolitul protect pulbere este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Vanzarea de ZEOLIT PROTECT PULBERE la flacon de 200 grame la pretul de 110 de lei este facilitata de echipa Zeolite.ro. PRETUL zeolit protect pulbere este de 110 lei.

Mineral vulcanic încarcat negativ ce atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) si le mentine în structura în forma de cusca pe care zeolitul o are. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolite ce devin pozitive, atrag celulele infectate. O data intrat în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolit-ului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele cellule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrane cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolite atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase. 

Alte beneficii ale Zeolitului PROTECT Pulbere:
Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta întrun organism sanatos. Mii de oameni cu boli la ficat sau rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac in sange. O persoana normala poate sustine nivele scazute de amoniac în sânge dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul în urina. Beneficiul cel mai important al consumarii zeolite-ului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce stresul asupra ficatului sau rinichiului. Amoniacul ce ramane neprocesat pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra în circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central. Suplimentul recomandat este Zeolit Protect Pulbere la flacon de 200 de grame ce s-a dovedit a fi un produs foarte eficient. 

Zeolitul Protect Pulbere se afla in topul substantelor detoxifiante prin modul sau de actiune ce se rasfrange simultan asupra:  
 Afectiuni gastro-intestinale
Afectiuni ale aparatului cardiovascular
Afectiuni ale sistemului nervos central
Afectiuni hepatice si renale
Afectiuni tumorale

Zeolit PROTECT Pulbere lupta si în alte moduri împotriva cancerului. Îndeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai întâi este atras de plumb (Pb), mercur (Hg), arsenic (As) dupa care sunt atrase metalele grele cu afinitate mai mica. Zeolit PROTECT Pulbere distruge pesticidele, erbicidele, plasticurile si asa mai departe.Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara, Zeolit PROTECT Pulbere detoxifiaza organismul fara însa a supraîncarca propriul sistem de dezintoxicare. 

Zeolit PROTECT Pulbere poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rând sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta. Zeolit PROTECT Pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse. Zeolit PROTECT Pulbere este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Zeolit PROTECT Pulbere este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Vanzarea de ZEOLIT PROTECT Pulbere la flacon de 200 grame la pretul de 110 de lei este facilitata de echipa Zeolite.ro. PRETUL Zeolit PROTECT Pulbere este de 110 lei. 

Siguranta Zeolite-ului PROTECT Pulbere:
În mod clar Zeolit PROTECT Pulbere este un produs remarcabil în lupta împotriva cancerului, este non-toxic, foarte bun dezintoxifiant, îmbunatateste nivelul pH-ului, si frecventele vibrationale din el, mareste eficienta distrugerii celulelor canceroase. Daca farmaciile ar detine medicamente cel putin la fel de puternice si eficiente in eliminarea metalelor grele, atunci fiecare doctor le-ar prescrie. Incercat Noul Zeolit PROTECT Pulbere. Zeolit PROTECT Pulbere este la fel de puternic in tratarea afectiunilor ca si Zeolitul lichid. Zeolitul detoxifiaza si alcalinizeaza intregul organism. Studiile au demonstrat ca aceasta forma de Zeolit activeaza enzima P21 din celulele canceroase, avand o puternica activitate antivirala.
 
Mecanismul de actionare a Zeolit-ului impotriva celulelor canceroase este unic si nemaintalnit la nicio alta substanta. Teoretic, are puterea de a absorbi o cantitate imensa de toxine incarcate pozitiv, si de a neutraliza efectul acestora in cauzarea cancerului. In timpul acestui proces, Zeolitul dezvolta o usoara incarcatura pozitiva, iar in acel moment este atrasa spre membrane negative a celulelor canceroase. Atunci cand zeolitul este in interiorul celulei, se activeaza gena P21. Aceasta gena are abilitatea de a controla progresia ciclului celulei. Activarea genei opreste cresterea tumorii. Zeolit PROTECT Pulbere este cel mai eficient in eliminarea metalelor, pesticidelor, erbicidelor si alte toxine incarcate pozitiv din organism. Structura cristalina si incarcata negativ a organismului este ceea ce face acest lucru posibil. Cristalele acestuia se comporta ca niste custi inauntrul caruia sunt ioni pozitivi, ce fac schimb de locuri cu toxinele incarcate negativ, mentinandu-le acolo pana la eliminarea completa.

40 % din zeolit aduna metalele grele din traectul gastrointestinal, si 60% pe cele din sange si de la nivelul celulelor. Zeolitul aduna toxinele intr-o ordine ierarhica. Mai intai actioneaza in eliminarea plumbului, a mercurului si a arsenicului. Aceasta faza ar putea dura de la 1 la 4 saptamani sau mai mult. Apoi zeolitul elimina toxinele secundare ce include pesticidele, ierbicidele si plasticurile. Zeolitul pare sa mareasca rata de glucuronidaza din ficat, iar acesta elibereaza pesticidele, ierbicidele din organism eliminandu-le prin urina. Interesant este faptul ca pare sa neutralizeze otravirea prin aflatoxina. O a treia functie a Zeolit PROTECT Pulbere este de a bloca componentii virusurilor, prevenirea replicarii virusurilor si a abilitatii acestora de a ne imbolnavi. Zeolitul blocheaza dezvoltarea multor infectii virale ca: virusul heroes 1, virusul B-5, ecco-virusul 7 sau adeno virusul 5.

Zeolit PROTECT Pulbere este de asemeni un antioxidant unic, ce absoarbe radicalii liberi in structura lui complexa, facandu-i sa devina inactivi. Zeolit PROTECT Pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse. Zeolit PROTECT Pulbere este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Zeolit PROTECT Pulbere este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Vanzarea de ZEOLIT PROTECT pulbere la flacon de 200 grame la pretul de 110 de lei este facilitata de echipa Zeolite.ro. PRETUL Zeolit PROTECT Pulbere este de 110

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu