marți, 27 decembrie 2011

Detoxifierea organismului cu Zeolit si toxinele

1. Zeolitul este 100% sigur si non-toxic la orice nivel: Toate urmele de metale grele sunt complet eliminate din corp în termen de 6 la 8 ore. Tratamentul cu Zeolit este sigur pentru copii, adulti, bolnavi de cancer si animale de companie. Tratamentul cu Zeolit poate fi administrat cu cele mai multe medicamente (atata timp cat acestea nu sunt bazate pe metale grele, Carboplatin, Cisplatin), dar ca întotdeauna ar trebui sa va consultati cu medicul specialist inainte de a incepe aceasta cura pe baza de zeolit pudra sau Zeolite lichid cu DHQ.
 
2. Prin cura de detoxifiere, Zeolitul elimina metalele grele si toxinele: zeolitul micronizat are structura moleculara perfecta pentru captarea si eliminarea metalelor grele din organism fara a scoate ionii sanatosi si mineralele. Multe persoane au raportat ca avand mai multa energie, claritate si vitalitate dupa cura de detoxifiere cu zeolit micronizat – respectiv îndepartarea metalelor grele.
3. Cura detoxifianta cu Zeolit ajuta la echilibrarea nivelului pH-ului din organism ajungand la o alcalinitate sanatoasa: Ori de cate ori zeolitul micronizat este introdus in corp, aduce sistemul spre un pH usor alcalin (pH 7.35 - 7.45), care este pH-ul optim pentru organismul uman. Zeolitul atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate si în acest fel poate ajuta multe afectiuni de la hiperaciditate la candidoza si artrita.
4. Detoxifierea cu Zeolit contribuie la reducerea riscului aparitiei cancerului: Exista dovezi clare ca zeolitul micronizat nu numai ca elimina toxinele care pot cauza cancerul (75% sau mai mult din cazurile de cancer pot fi legate de toxine). Aceasta nu înseamna ca zeolitul este un tratament pentru cancer, ci este un supliment util, menit sa se integreze într-un program de tratament .*
5. Tratamentul detoxifiant cu Zeolit este foarte usor de administrat: Majoritatea produselor de detoxifiere sunt dificil de administrat si multe dintre acestea trebuie injectate în sange sau administrate ca o clisma. Zeolitul lucreaza la nivel celular, nu are gust sau miros si poate fi luat pe stomacul gol, sub forma de capsule, praf sau in solutie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu