marți, 27 decembrie 2011

Top 5 beneficii ale Zeolitului

1. Zeolitul este 100% sigur si non-toxic la orice nivel: Toate urmele de metale grele sunt complet eliminate din corp în termen de 6 la 8 ore. Tratamentul cu Zeolit este sigur pentru copii, adulti, bolnavi de cancer si animale de companie. Tratamentul cu Zeolit poate fi administrat cu cele mai multe medicamente (atata timp cat acestea nu sunt bazate pe metale grele, Carboplatin, Cisplatin), dar ca întotdeauna ar trebui sa va consultati cu medicul specialist inainte de a incepe aceasta cura pe baza de zeolit pudra sau Zeolite lichid cu DHQ.

2 comentarii:

  1. DA deosebit mia trecut prin fata ochilor intamplator ,am cercetat am gasit sursa deloc costisitoare fata de cea ce se vinde in farmaci sau reclame,si fac cam doua cure de cate 10 zile pe an sau daca am probleme cu stomacul.este deosebit!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. DA deosebit mia trecut prin fata ochilor intamplator ,am cercetat am gasit sursa deloc costisitoare fata de cea ce se vinde in farmaci sau reclame,si fac cam doua cure de cate 10 zile pe an sau daca am probleme cu stomacul.este deosebit!!!

    RăspundețiȘtergere