joi, 19 ianuarie 2012

Tratamentul cu Zeolit impotriva afectiunilor prostatei

Zeolitul reprezinta un tratament eficient impotriva afectiunilor prostatei


Ce stim despre prostata?
Prostata face parte din sistemul reproducator masculin care fabrica un lichid seminal laptos. Aceasta substanta se varsa in uretra si in canalele de ejaculare, facand parte din sperma ejaculata. Prostata este formata din 3 lobi, este lunga de 3,8 cm si nu depaseste marimea unei nuci.

 AFECTIUNI ALE PROSTATEI

Prostatita, sau Inflamatia prostatei
Prostatita este cauzata fie de bacterii care se gasesc in mod normal in intestinul gros, fie survine ca urmare a unei infectii a vezicii urinare, ori a uretrei. Prostatita nu este o afectiune a persoanelor in varsta, ea poate aparea chiar si la varste de 18 - 25 ani, dar cel mai frecvent in jurul varstei de 50 de ani, fiind cauzata de o gama foarte variata de factori de risc (de la o dieta, ori un mod de viata dezechilibrat si pana la probleme de igiena corporala). Tot in jurul varstei de 50 de ani, prostata creste in dimensiune, mai ales lobul interior, fapt care conduce la strangularea uretrei. Statisticile arata ca in Romania 60% dintre barbatii de 60 de ani si 80% dintre barbatii de 80 de ani sufera probleme grave de prostata.
Prostatita acuta este prima forma de inflamare a prostatei, a carei cauzalitate este de ordin bacterian. Prostatita acuta se manifesta prin febra, dureri in spate si cresterea frecventei urinarilor (de cele mai multe orise manifesta ca o raceala). Prostatita apare in general la barbatii tineri si se trateaza cu antibiotice. Insa practica medicala mai cunoaste o forma de prostatita - Prostatita nebacteriana care nu este cauzata de microorganisme, iar conform opiniei specialistilor, cauza acesteia ar fi stresul. In acest caz exercitiile fizice, o hrana sanatoasa si excursiile in aer liber au un rol esential, pe langa tratamentul medicamentos care relaxeaza uretra. Mentionam ca in astfel de afectiuni este scrict interzis mersul pe bicicleta, sau motocicleta.

Hipertrofia benigna a prostatei (Nodulii prostatei)

Nodulii din prostata se dezvolta in jurul varstei de 30 de ani, iar problemele, in general, apar in jurul varstei de 50 de ani, cand prostata poate ajunge la dimensiunea unei mingi de tenis de camp, ori mai mare. Simptomele constau in urinarea urgenta si excesiva ziua (dar si noaptea cand se ajunge la 4-5 urinari), greutati in urinare din cauza strangularii uretrei, iar prima mictie a zilei este o adevarata problema.
Cercetarile au demonstrat ca testosteronul (hormon masculin) se poate transforma relativ usor in dihidrotestosteron. Acesta este suspectat de aparitia calvitiei, si este cel care provoaca hipertrofia benigna a prostatei. Zincul este un element vital pentru organism care inhiba transformarea testoteronului in dihidrotestosteron.
Hipertrofia prostatei poate crea, in timp, pietre si infectii la rinichi. Cauza este golirea partiala a vezicii in timpul urinarii, iar impuritatile din urina ramasa se depun si creaza infectii.

Cancerul de prostata, sau Adenom de prostata

Adenomul de Prostata este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer intaltinte la barbati. In primul stadiu, cand tumorile sunt mici dar bine diferentiate, cancerul de prostata are o rata de vindecare de pana la 98%.
In a treia faza, cancerul se raspandeste in veziculele seminale si structurile din apropiere, iar in stadiul patru, formeaza metastaze si se raspandeste la ganglionii limfatici, oase, plamani si alte organe ale corpului, fiind incurabil si mortal.
Cancerul de prostata prezinta semne si simptome particulare cand ajunge la un stadiu avansat, iar acestea sunt:

- Deficiente la inceperea sau stoparea urinarii
- Urina cu sange (greu de depistat)
- Jetul de urina devine mai mic (fara presiune)
- Sperma poate contine sange
- Picioarele se pot umfla
- Disconfort in zona pelviana ca o durere difuza
- Dureri de oase (stadiu IV)
- Cresterea frecventei de urinare
- Ejacularea poate fi dureroasa, sau cu mult discomfort
- Incontinenta urinara si senzatia de mictionare, desi aceasta s-a facut deja.

ZEOLITUL SI AFECTIUNILE PROSTATEI

Zeolitul este deja folosit in ameliorarea si vindecarea hipertrofiei benigne a prostatei. Zeolitul este un bun imunomodulator, detoxifiant, excelent chelator (absorbant cationic de metale grele, ioni radioactivi, virusi si bacterii), dar mai ales regleaza pH-ul organismului. Celula se oxigeneaza normal in urma tuturor acestor procese, toate acestea duc la o stopare a inflamatiei prostatei si o revitalizare a functiilor acesteia, doar prin consumul de Zeolit. In mediul aerob in care celulele se oxigeneaza normal si evident au un pH normal alcalin, celulele  maligne si tumorile nu se mai pot dezvolta, de aceea oxigenarea celulara este atat de importanta.

Zeolitul previne aparitia celulelor canceroase, inhiba dezvoltarea tumorilor, Zeolitul inhiba si distruge neoplazia. Zeolitul dupa ce absoarbe toxinele din corp, isi schimba sarcina ionica, si devine usor pozitiv, astfel molecula de zeolit se lipeste de celula canceroasa care are o sarcina negativa si incepe sa o distruga.
In cazul formelor avansate de cancer, stadiile III si IV, se recomanda asocierea Zeolitului cu Biostem. Biostemul este singurul produs ce induce maduvei spinarii sa produca mai multe celule stem. Celulele stem adulte create de maduva spinarii, ajung la organul bolnav in urma semanlelor trimisede catre acesta. Biostem Zeolit confera aportul suplimentar de celule stem pentru organul bolnav, in cazul de fata - prostata.
Zeolitul impreuna cu Biostem activeaza celulele stem pentru a-si produce efectele benefice asupra organelor afectate. Zeolitul si Biostem sunt produse naturale 100% si nu produc efecete secundare sau adverse.
Cura cu Zeolit si Biostem nu exclude tratamentul alopat indicat de medicul specialist, cura cu Zeolit si Biostem are rol adjuvant in acest tratament. Ca si alternativa a tratamentului alopat, pentru a stopa avansarea bolii, cura cu Zeolit si Biostem este alternativa optima in procesul de tratare.
Pacientii care folosesc cura cu Zeolitul si Biostem au rezultate inca din a 3-a zi de tratament. Tratamentul se face in baza consimtamantului unui specialist pentru rezultate sigure chiar si in cazuri avansate de boala.
Cura cu Zeolit si Biostem are efect din a 3-a zi de la inceperea tratamentului, ameliorand durerile si presiunile din vezica. In a doua luna de tratament cu Zeolit si Biostem, senzatiile de urinare pe timp de noapte scad treptat pana la a 3-a luna. Recomandam tuturor barbatilor cu varsta de peste 40 de ani, o cura cu Zeolit si Biostem, deoarece preventia este foarte importanta. Organismul se detoxifiaza si se revigoreaza datorita Zeolitului antioxidant foarte eficient. O astfel de cura dureaza minim 4 luni. Efectele detoxifierii cu Zeolit sunt vizibile: scadere in greutate, bazata pe eliminarea toxinelor.
Zeolitul are actiune rapida si eficienta datorita concentratiei mari de particule active din clinoptilolit;
Zeolitul ajuta la eliminarea depunerilor aderente de la nivelul intestinului gros (placa de mucoid) si la eliminarea reziduurilor care persista in colon pentru perioade de timp indelungate si care sunt o veritabila sursa de autointoxicare a organismului.

Zeolitul elimina metalele grele, precum si radicalii liberi, xenoestrogeni, pesticide si substante chimice nocive acumulate in organism.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la normalizarea tranzitului intestinal – la reglarea proceselor de absorbtie si eliminare intestinala concomitent cu refacerea florei intestinale saprofite;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ ajuta la activarea genei P21, gena ce se pare ca opreste cresterea tumorilor prin anularea directa a semnalelor de crestere, reducand riscul aparitiei cancerului;
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ are efecte purificatoare si regenerante complexe, care se fac resimtite dupa prima cura;

Zeolitul ajuta in majoritatea tulburarilor intestinale si digestive - cele mai importante fiind: constipatia, diareea, enterocolitele, colitele de fermentatie, colitele de putrefactie, hemoroizii, fisurile anale, indigestia, meteorismul (balonarea), diskinezia biliara, parazitozele intestinale, gastrita, refluxul gastroesofagian;
Zeolitul poate fi administrat impreuna cu alte medicamente, daca acestea nu sunt pe baza de metale grele sau radioactive, insa, intotdeauna trebuie consultat medicul specialist.
Nu uitati ca orice cura trebuie insotita de o dieta bazata pe hrana naturala (hrana vie), bogata in proteine vegetale, cu alimente legume si leguminoase nepreparate termic (maxim 40 de grade Celsius). Plimbarile in  aer liber sunt foarte importante, la fel ca exercitiile fizice, de intretinere a tonusului muscular.
Atitudinea este de asemenea foarte importanta, care echivaleaza cu speranta de insanatosire, cu alte cuvinte trebuie sa gandim pozitiv, benefic si armonios.
Fizica cuantica explica stransa legatura sinergetica din Univers si viata de pe pamant. Gandurile pozitive atrag atrag lucruri pozitive, apoi gesturi pozitive si efecte pozitive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu