De ce este Zeolitul atat de eficient
La ingerare, Zeolitul are comportamentul unui magnet, atragand toxinele ce rezida in organism si care au sarcina pozitiva. Zeolitul are proprietatea de a izola in structura sa toxinele. Dupa cea acumuleaza aceste particule nocive pentru organism, Zeolitul isi schimba sarcina electrica, devenind pozitiv si fiind eliminat in mod natural din organism.
Zeolitul, sau clinoptilolitul reprezinta o clasa mineralifera bazica de o deosebita importanta datorita comportamentului sau in momentul ingerarii. Zeolitul se formeaza din interactiunea lavei vulcanice cu apa marii si este printre putinele minerale care se gasesc in natura ce poarta sarcina negativa.
Cea mai eficienta forma de procesare a Zeolitului este micronizarea. Dupa micronizare, Zeolitul este purificat si ambalat pentru consum. Procesul de micronizare (macinare) prezinta un avantaj, si anume ca mareste sarcina electrica a Zeolitului de la 2 (forma naturala) la 15.000 mla, maximizand suprafata de absorbtie a toxinelor pentru fiecare molecula de Zeolit.
Zeolitul mai este cunoscut si pentru proprietatile de chelator, fiind un inlocuitor al terapiilor prin chelare, dar si pentru puterea de oxigenate celulara. Zeolitul are capacitatea ca prin absorbtia celulara, sa ajunga in fluxul sanguin si astfel sa traverseze intreg organismul, absorbind, in tot acest timp, toxinele si radicalii liberi acumulati in organe si in sistemul circulator.
Informatii medicamente compensate :http://medicamentecompensate.duv.ro
RăspundețiȘtergere