vineri, 27 iulie 2012

Colon Detox

Cantitate Colon Detox: 500 g pulbere


Doza zilnica recomandata este 2-6 lingurite pe zi (8-24 g); în general, 4 lingurite se amesteca cu 250 ml (o cana) de apa si se consuma cu o jumatate de ora înainte de mese.
Produsul se pastreaza în flacon bine închis, ferit de caldura si umiditate. Pentru rezultate semnificative, se recomanda o cura de doua luni cu ColonDetox, de doua ori pe an, preferabil primavara si toamna.

COLON DETOX este cel mai simplu mod de dezintoxicare

Compozitie Colon Detox:
*Psyllium (Plantago ovata) - coji de seminte: 38%
*In (Linum usitatissimum) - faina din seminte: 36%
*Zeolit : 10%
*Argila albastra de Raciu: 5%
*Flori de musetel (Matricaria recutita): 3%
*Fructe de coriandru (Coriandrum sativum): 2%
*Fructe de chimen (Carum carvi): 2%
*Suc cristalizat de aloe (Aloe ferox): 1%
*Vanilie (Vanilla planifolia) - pulbere din scoarta: 3%

Un colon intoxicat influenteaza negativ starea noastra de sanatate, confortul si aspectul fizic. Balonarea, constipatia, starile de somnolenta, oboseala cronica, insomniile, cearcanele, parul casant, transpiratia si respiratia urat mirositoare, durerile de cap sau de spate, indigestia sau greturile, aparitia depozitelor albicioase pe limba sunt doar cateva dintre neplacerile cauzate de toxinele din colon. De asemenea, un colon intoxicat se asociaza si cu un sistem imunitar slabit.
ColonDetox este un supliment alimentar 100% natural, cu efecte intense si de lunga durata, utilizat în detoxifierea intestinului si, prin urmare, a întregului organism.

Colon Detox reprezinta cel mai bun remediu pentru detoxifiere


Calitatile Colon Detox: detoxifica organismul, regleaza glicemia, scade colesterolul, elimina grasimile, îmbunatateste tranzitul intestinal, întareste sistemul imunitar, elimina metalele grele din organism, regleaza menstruatia, protejeaza articulatiile, regleaza functiile ficatului, protejeaza inima, antioxidant, antitumoral, antifungic, afrodiziac, gust dulce de vanilie naturala etc.

Contraindicatii Colon Detox: ocluzie intestinala, interventii chirurgicale recente pe intestin, colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, apendicita acuta, mastopatii chistice sau nodulare, diverticulita, sarcina, alaptare, persoane alergice la una dintre componentele produsului, copii sub 12 ani. Vanzarea de Colon Detox la pretul de 90 de lei se face prin intermediul sitului www.zeolite.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu