vineri, 31 ianuarie 2014

Care sunt consecintele unei intoxicatii cu metale grele



Printre afectiunile dezvoltate de intoxicatiile cu metale grele se numara: tulburari psihice, depresie, halucinatii si delir, pierderea echilibrului in cazul intoxicatiei cu mercur, iritabilitate, comportament agresiv, suicidar, dificultati de somn, oboseala cronica, slabiciune, stare de rau inexplicabila, scaderea rapida in greutate, pierderea poftei de mancare, pierderea auzului, sensibilitate la lumina si senzatii tactile diminuate in cazul intoxicatiei cu arsenic etc.
In fiecare zi apare o alta stire despre toxinele existente in mediul inconjurator si despre expunerea noastra la acestea. Jucariile pentru copii sunt toxice din cauza prezentei plumbului, biberoanele sunt nocive ca urmare a toxinelor ce se scurg in lapte din materia prima folosita; oamenii care traiesc o viata sanatoasa si au fost testati, au descoperit ca detin un numar incredibil de toxine in fluxul lor sanguin. Un studiu recent a aratat ca foarte multi oameni prezinta inca niveluri de DDT in sange, o substanta care a fost interzisa cu multi ani in urma.
Un alt studiu efectuat pe copiii nou-nascuti a demonstrat existenta a aproximativ 300 de substante chimice in sangele din cordonul ombilical! Cordonul ombilical reprezinta viata unui copil, prin intermediul acestuia se aduce hrana de la mama si totodata se elimina deseurile. Lichidul amniotic scalda embrionul in cresterea sa, iar cordonul ombilical aduce oxigen embrionului si totodata nutrienti precum si o gama uimitoare de substante toxice industriale, potrivit unui recent studiu intitulat, Poluarea la nou-nascuti.
Din cele aproximativ 300 de substante detectate in sangele din cordonul ombilical, 180 cauzeaza cancer, iar 217 sunt toxice atat pentru creier cat si pentru sistemul nervos si cauzeaza defecte la nasterea fatului.
Concluzionand, putem afirma ca toti oamenii de la mic la mare au nevoie de suplimente pe baza de zeolit pentru eliminarea metalelor grele si a toxinelor prezente in organism. Cel putin o cura de Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ pe an este necesara pentru a preveni aparitia unor boli grave determinate de prezenta toxinelor si metalelor grele in sange.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu