marți, 25 februarie 2014

Zeolit tratament


Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ reprezinta tratamentul alternativ, terapia naturala eficienta, sau pur si simplu medicamentul homeopat foarte eficient in combaterea celulelor canceroase. Zeolit lichid imbogatit cu dihidroquercetin (DHQ) ajuta organismul la detoxifiere si imbunatateste alcalinitatea acestuia, iar odata intrat in interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Tratamentul cu Zeolit lichid imbogatit cu DHQ nu sunt recunoscute de catre medicina alopata contemporana, care nu promoveaza terapiile si tratamente homeopate, naturiste, intrucat industria farmaceutica ar avea mari pierderi la nivel mondial daca bolnavii ar incepe sa administreze produse naturiste in locul produselor de sinteza, produse in laborator.
Boala in general reprezinta o afacere la scara mare. Cei mai multi bani sunt investiti in medicamente care va ajuta sa va simti mai bine numai pentru o vreme, intrucat acestea trateaza doar simptomele, in timp ce va mentin de fapt  starea de boala pentru ca nu incearca sa elimine problema dumneavoastra de baza. Produsele naturale nu va pot garanta vindecarea niciunei boli. Dar in acelaasi timp, nici o terapie pe baza de medicamente, citostatice, chimioterapie sau radioterapie nu poate garanta vindecarea ci doar ameliorarea bolii.
Echipa Ekilibrium.ro va prezinta aceasta brosura in scop informativ si educational. Echipa Ekilibrium.ro intotdeauna va recomanda sa consultati medicul specialist in orice problema de sanatate  pe care o aveti, pentru a beneficia de sfaturi medicale pertinente.
Utilizarea alternativelor la medicina alopata este din ce in ce mai cautata in secolul in care traim. De exemplu, Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ, ajuta la eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism, si impreuna cu un produs puternic pentru oxigenare celulara precum OxyDHQ  care are rolul de a stimula procesul in desfasurare de oxidare si de reducere, poate constitui un tratament foarte eficient. In timpul acestui proces, eliberarea de oxigen liber si de hidrogen va ajuta la stabilizarea elementelor toxice din organism prin legaturi polare si prin incarcare electrica. Toxinele devin apoi solubile si pot fi eliminate mai usor de catre organism si astfel, dati un impuls propriului sistem imunitar pentru a incepe sa atace singur celulele straine. De asemenea, puteti adauga in tratamentul cu zeoit un puternic adjuvant nutritional pentru a permite o absortie mai usoara a vitaminelor, mineralelor si antioxidantilor, pentru a consolida in continuare motorul de lupta cu care este inzestrat propriul nostru organism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu