marți, 25 februarie 2014

Despre zeolitul lichid





Este important sa stiti ca nu exista o cale care sa permita lichidifierea cristalului solid de zeolit.  Denumirea de zeolit lichid a fost dezvoltat special ca o modalitate de a diferentia zeolitul lichid de zeolitul sub forma de pudra. Particulele micronizate sunt suspendate intr-un lichid, astfel incat numele zeolit lichid este mai adecvat. Zeolitul lichid este compus din particule minuscule de zeolit curatate si suspendate in apa pura. 
Zeolitul ORIGINAL trece printr-un proces de purificare care implica o caldura foarte mare si o baie de acid usoara pentru a scapa de toxinele din zeolit. Acesta este apoi este testat pentru a ne asigura ca este pur si curat. Din ceea ce stiu suntem singura companie care curata otravurile din zeolit! Odata ce toxinele si otrava sunt eliminate aceasta se numeste activat deoarece este acum gol si gata sa absoarba la toate toxinele si metalelor din corpul dumneavoastra! Zeolitul este minat de la sol, astel incat este umplut cu metalele grele si toxinele din mediul inconjurator.
Daca cauti informatii despre zeolit si cancer pe internet, veti gasi un numar de diferite site-uri cu un numar de cereri diferite. Sunt doua puncte foarte importante. Primul punct este ca zeolitul trebuie sa fie curatat in mod corespunzator. Zeolitul a devenit astfel un supliment important pentru atat de multi oameni incat si alti producatori incearca sa copieze formula originala.
Zeolitul lichid original are adaugat in compozitia sa apa pura, si cativa ionii benefici cum ar fi magneziu si potasiu pentru schimbul cu metale din organismul dvs.
Humicul si / sau acidul fulvici ajuta sa pluteasca particule. Acesti acizi provin din putrezirea ecologica a materialelor, si sunt maturate pentru bacteriile in crestere. Deci, pe langa faptul ca aceste versiuni de produs nu curata zeolitul lor de otravuri (fapt care determina particulele sa se afunde, mai adauga ceva care are potentialul de a provoca o infectie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu