marți, 31 decembrie 2013

Care sunt efectele zeolitului


Zeolitul este un mineral vulcanic incarcat negativ, ce atrage toxinele incarcate pozitiv (toate toxinele sunt incarcate pozitiv) mentinandu-le in structura sa in forma de cusca. Incarcatura ionica se transforma intr-una pozitiva cand mineralul este incarcat cu toxinele pe care le absoarbe. Celulele normale au o incarcatura neutra, in timp ce, celulele canceroase au o incarcatura electrica negativa. Cu alte cuvinte, moleculele de zeolit care devin pozitive ulterior absortiei toxinelor, atrag in cele din urma celulele infestate. Odata patruns in celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolitului distruge nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse in momentul in care citoplasma explodeaza, altele in momentul în care peretele si membrana cedeaza din cauza distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.

Sunt cunoscute mai multe tipuri de zeolit cu diverse intrebuintari. Acest lucru este foarte important de avut in vedere atunci cand cititi si va documentati despre zeolit pe internet sau in literatura de specialitate. Forma de zeolit folosita in terapii si continuta si de Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este Clinoptilolitul. Zeolitul natural se gaseste in peste 50 de structuri diferite si peste 100 de tipuri sintetice. Tipul de zeolit banuit ca ar fi toxic pentru organismul uman este denumit erionite, acesta reprezentand o forma de fibre de zeolit, ce provin dintr-un vulcan de pe platoul Anatolian din Turcia.

Zeolitul lichid ca forma de tratament pentru diverse afectiuni ce au la baza intoxicatia cu metale grele si toxine, a fost lansat acum 4 ani de zile, si de atunci milioane de sticle au fost vandute in intreaga lume. Pana in momentul de fata, nu a fost raportat nici un caz de boala sau reactie adversa ca urmare a administrarii acestui supliment. Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este fabricat in SUA, acest lucru reprezentand totodata o garantie a efectelor benefice asupra organismului uman, avand in vedere strictetea cu care guvernul american permite vanzarea unor astfel de suplimente alimentare. Produsul Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este autorizat si in Romania, conform normelor Europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu