miercuri, 28 decembrie 2011

Micro - Zeolit Pudra

Este timpul pentru o detoxifiere completa a organismului - Este timpul pentru Micro-Zeolite Pudra.Atunci cand sunteti supusi chimioterapiei sau a radiatiilor în procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din organism. Aceste tratamente sunt foarte periculoase deoarece pot omorî un individ mai repede decat cancerul în sine. Zeolitul are rolul de a omoari celulele canceroase din corp, elimina metalele grele, toxinele si radicalii liberi dar nu afecteaza organismului.
Micro-Zeolite Pudra reprezinta o roca vulcanica micronizata, unica, eficienta în distrugerea celulelor canceroase. Zeolitul poate fi sub trei forma: lichid, pudra, sau capsule. Acest produs este un bun adjuvant pentru detoxifiere si  are rolul de a îmbunatati alcalinitatea din corp. In momentul in care a intrat în interiorul celulei canceroase, distruge cu succes nucleul. Un studiu recent efectuat ne demonstreaza ca exista o rata a curabilitatii de 78% pentru cei în stadiile 4 de cancer, si o rata de 89% de supravietuire.

Micro-Zeolite Pudra reprezinta un mineral vulcanic incarcat negativ, ce are rolul de a atrage toxinele incarcate pozitiv

Beneficii ale micro zeolitului pentru organismul nostru:
Amoniacul reprezinta o toxina care, in mod normal, nu are ce cauta într-un organism sanatos. Foarte multe persoana care sufera de boli la ficat sau rinichi au decedat din cauza surplusului de amoniac in sange. O persoana normala are putere de a sustine nivele scazute de amoniac în sange dar chiar si acelea afecteaza sistemul imunitar. Un ficat sanatos elimina amoniacul în urina. Beneficiul zeolite-ului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce stresul asupra ficatului sau rinichiului. Amoniacul care ramane nefolosit pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra în circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central. 
Suplimentele eficiente pentru detoxifierea organismului sunt: Zeolite Celular, Micro-Zeolite, Zeolite lichid cu DHQ, Zeolit Pudra. Zeolite Celular este un produs imbuteliat întro sticla de jumatate de uncie produs in S.U.A de firma GetHealtyAgain, si s-a dovedit a fi un produs foarte eficient pentru omenire. Tot ei au descoperit un produs mai eficient si anume Zeolit lichid cu DHQ. El este in top numai prin simplu fapt ca a fost energizat cu frecvente vibrationale speciale. Contine trei caracteristici importante:
1. frecvente energetice care ajuta la marirea abilitatii de a fi atrase de celulele canceroase
2. frecvente vibrationale ce trimit semnale celulelor canceroase si le influenteaza sa accepte zeolite-ul în interior.
3. frecvente specifice care distrug celulele canceroase.

Micro-Zeolite lupta si în alte moduri împotriva cancerului: indeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru sistematic. Mai întai este atras de plumb (Pb), mercur (Hg), arsenic (As) si apoi de celelalte alte metale grele. Apoi distruge pesticidele, erbicidele, plasticurile si asa mai departe. Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara, detoxifiaza organismul fara însa a supraîncarca propriul sistem de dezintoxicare. Micro-Zeolite-ul poate fi adminstrat  pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rand sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta in organism.

Administrare Micro Zeolit Pudra:: 
Recipientul de 454 de grame reprezinta provizia pentru o luna de zile, luand cate 2 lingurite (14 grame) pe zi . Pentru administrarea normala (detoxifiere), o lingurita pe zi este de ajuns, pentru suplimentarea mai grava (cancer), dublati doza de administrare la 2 lingurite pe zi. Le puteti amesteca in apa sau suc, o lingurita dimineata si una seara. Daca 2 lingurite vi se par prea mult de amestecat intr-un lichid, atunci impartiti doza in mai multe administrari pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu