vineri, 29 martie 2013

Cum putem sa eliminam mai eficient toxinele din corp

Nu ne place, dar lumea in care traim este o sursa constanta de materiale toxice, care sunt rele pentru organismul nostru. O buna nutritie este importanta, dar la fel de cruciala este chelatizarea, sau eliminarea, de materiale daunatoare, cum ar fi metalele toxice, izotopi radioactivi, produsele chimice pentru industrie si alti agenti contaminanti pe care le asimilam din  alimente, apa si aer.
Un motiv ingrijorare deosebit al zilelor noastre este contaminarea provocata de scurgerile radioactive, care ne expun la iod radioactiv, strontiu, uraniu, plutoniu si multe alte metale radioactive. Cum putem elimina in conditii de siguranta aceste substante din corpurile noastre?
Purificat si procesat in mod corespunzator, zeolitul se comporta mult mai eficient decat EDTA (terapie de chelare). Sarcina electrica a acestuia este de 15,000 in loc de 2, iar numarul de site-uri disponibile din fiecare molecula pentru absorbtia substantei toxice este mult mai mare. Zeolitul lichid patrunde in fluxul sanguin si detoxifiaza toate organele noastre interne,  inclusiv rinichii si tiroida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu